ΣΤΟ 94΄ Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΡΝΑ

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας η οποία δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να απειλήσει την ομάδα του Άρη Σούδας  με το σκορ να παραμένει στο 0-0 .Έτσι μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο με 3 αλλαγές, μια αναγκαστική και δυο τακτικής η ομάδα βελτίωσε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ισορροπώντας το παιχνίδι της . Όμως ο Άρη Σούδας κατάφερε να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ στο 70', όταν ο Αντώνης Γαλανάκης εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, με τον Νιανουνάκη αρχικά να αποκρούει και τον επιθετικό της Σούδας να σκοράρει στην επαναφορά της μπάλας, για το 0-1.
Η ομάδα μας δεν παράτησε το παιχνίδι προσπαθώντας για την ισοφάριση η οποία  ήρθε στην εκπνοή του αγώνα, με τον Κατσιμπουρνά να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά μετά το φάουλ του Χριστόπουλου και να δίνει έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα μας .


Ίκαρος Μ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Μπομπολάκης (46' Χαλιβελάκης), Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Τσαρδακάς, Ντρογκασβίλι, Ζυμβραγάκης (75' Πατσαρίκας), Στεργίου (46' Βογιατζής), Χριστόπουλος, Γαλεράκης, Γιαπιντζάκης (46' Χαϊντούτης)
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ :Μαρινόπουλος, Πολυτίδης,Κρεμπενίος.
Άρης Σούδας (Μιχάλης Χατζηγιάννης): Βροντάκης, Κεμπάτσι, Μπακογιάννης, Παντελακάκης, Βολάνης (75' Πιτσιάβας), Νικολακάκης, Ξανθουδάκης, Σούλιαρης, Κ. Τερεράκης (46' Γαλανάκης), Φέζγκα (60' Αρτσιδάκης), Μιχαλόπουλος (88' Στεφανίδης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις