1-0 ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ



1-0 με γκολ του Χριστόπουλου απο τα 11 βήματα  , η ομαδα μας  όχι μόνο πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη επί του Πανακρωτηριακού , κατάφερε παράλληλα να πάρει πολύ βαθιά "ανάσα" και να ξεφύγει 5 βαθμους από τον επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.






Το παιχνίδι είχε ρυθμό από την αρχή  με την ομάδα μας να έχει μπει δυνατά και  λίγο πριν το ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Πανακρωτηριακού ο Στεργίου προλαβαίνει και τσιμπάει την  μπάλα από τον Συροκάκη ο οποίος τον ανατρέπει , με τον Χρυσό να δείχνει αμέσως  το σημείο του πέναλτι αφού βρισκόταν ακριβώς δίπλα στην φάση.  Ο Χριστόπουλος πέρνει  την ευθύνη και σημάδεψε σωστά  (1-0) και στέλνει την ομάδα μας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανακρωτηριακού πίεσε για την ισοφάριση αλλά ο Νιαουνάκης  με 2 εκπληκτικές επεμβάσεις μια στο 88" σε απευθείας  εκτέλεση φάουλ του Βασιλομιχελάκη κατέβασε την μπάλα κυριολεκτικά από το παράθυρο της εστίας του  και μια στο 92" όταν μπλόκαρε ενστικτωδώς το σουτ του Μπαδιεριτάκη μέσα από την περιοχή χωρίς να έχει οπτικό πεδίο.
Βέβαια η ομάδα μας  θα μπορούσε  στο 77' να είχε καθαρίσει το ματς όταν μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον Πατσαρίκα  και τον τερματοφυλακα των φιλοξενούμενων  εκτός εστίας πλάσαρε βιαστικά με την μπάλα να περνάει  πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.               
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Ίκαρος Μ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Χαϊντούτης, Ντρογκασβίλι, Μπομπολάκης (80' Κρεμπενιός), Στεργίου (70' λ.τρ. Πολυτίδης), Ζυμβραγάκης, Γιαπιντζάκης (55' Πατσαρίκας), Χριστόπουλος (85' Βογιατζής), Γαλεράκης
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ : Μαρινόπουλος,Κορναράκης ,Κρασάκης Δ.
Πανακρωτηριακός (Γιώργος Τσομπάνογλου): Συροκάκης, Αδαμόπουλος (60' Μαριανάκης), Παπακαστρήσιος, Γαλανάκης, Λιονάκης, Γαβαλάς (83' Μπαγετάκος), Χαλκιαδάκης, Βασιλομιχελάκης, Μπαδιεριτάκης, Παπαδάκης, Μπάτζιο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις