ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟYΜΕ COATCH

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινωσουμε - αποδεχθουμε την παραίτηση του προπονητή της ομάδας μας Γιώργου Αγγελάκη.


Ο Γιώργος  ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομαδας μας στις 10  Μαιου 2016 σε ενα μεταβατικό στάδιο για αυτην και κατάφερε μέσα από σοβαρή και επίμονη δουλειά, να παραγματοποιησει τους στόχους  της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.



Στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 η ομάδα μας αν και ενισχύθηκε την μεταγραφική περίοδο με πολλους ποδοσφαιριστές δεν είχε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, εντούτοις στην πορεία βελτίωσε την αγωνιστική της εικόνα αλλα οχι την βαθμολογική της θέση ,
 παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε το τεχνικό μας επιτελείο, αλλά και οι ποδοσφαιριστές, δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα .

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Γιώργο Αγγελάκη , για την σοβαρή και καθ΄ όλα επαγγελματική δουλειά που επιτέλεσε, το χρονικό διάστημα που ήταν στην τεχνική ηγεσία του ΙΚΑΡΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ , αλλά και για τις προσπάθειες που κατέβαλε για να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα.

Επίσης, του εύχομαστε  να έχει καινούργιες επιτυχίες και μία επιτυχή σταδιοδρομία ως προπονητής και σίγουρα κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανα συναντηθουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις