ΗΤΤΑ ΜΕ 3-2 ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ

Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα μας στο πρώτο 20 λεπτό με 3 κλασικές ευκαιρίες απέναντι από τον Ιωακειμίδη  2 φόρες ο Ντρογκρασβίλι και μια ο Χριστόπουλος πλάσαραν άουτ!!!
Έτσι ενάντια στην ροή του αγώνα  η ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη άνοιξε το σκορ στο 22' μετά  από εκτέλεση φάουλ του Τόλια ( το οποίο ήταν για την ομάδα  μας, αλλά δόθηκε ανάποδα από τον ρέφερι) η  μπάλα χτυπάει στο τοίχος αλλάζοντας πορεία και καταλήγει στα δίχτυα .
Η συνεχεία βρίσκει την ομάδα μας να προσπαθεί να ισοφαρίσει  άλλα πάλι δέχεται γκολ από αντεπίθεση  στο 25' με προβολή του Παπασηφάκη.
Παρόλα αυτά  αντέδρασε και αρχικά μειώσε σε 2-1 στο 35' με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή  με τον Κατσιμπουρνά, για να γίνει το 2-2 στο 40' με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Πετράκη  από τα 30 μέτρα.
Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους. σημείωσε ο Τόλιας στο 44ο λεπτό με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κυριακίδης μετά από ασυνεννοησία  της άμυνας μας ,ο οποίος νωρίτερα και συγκεκριμένα  στο 37 θα μπορούσε να είχε  αποβληθεί απευθείας από τον ρέφερι  για αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον   Ντρογκρασβίλι  .
Το δεύτερο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις προς τις δυο εστίες  με σημαντικότερη στο 85΄ όταν ο Βογιατζής  δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά όπως ήθελε μετά από κόρνερ του Πετράκη και να ισοφαρίσει!

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Γιάννης Μαρκάκης): Ιωακειμίδης, Χότζα, Ζουμαδάκης, Γεωργανάς (28' λ.τρ. Γιαννουδάκης), Κιουρτσίδης, Ποντικάκης, Παπαδάκης, Τόλιας (86' Στεφάτος), Τρίτσης (80' Τσεκρέζι), Κυριακίδης (80' Αρτίν), Παπασηφάκης
Ίκαρος Μ. (Γιώργος Αγγελάκης): Μαρινόπουλος, Ντρογκρασβίλι, Μπομπολάκης, Κρασάκης (70' λ.τρ. Πολιτίδης), Χαϊντούτης (68' Λέττας), Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Κουκλάκης (77' λ.τρ. Στεργίου), Κατσιμπουρνάς, Πετράκης, Βροντάκης (46' Βογιατζής)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις