ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΜΕ 0-1


Ήττα για την ομάδα μας  για την 10η αγωνιστική απο τον Κρ.Αστερα με 1-0.
Το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση το πέτυχε ο Σάμπα των φιλοξενούμενων  πολύ νωρίς στο 10ο λεπτό. Ήταν μία προσπάθεια από την αριστερή πλευρά από τον Μεγαλακάκη ο οποίος σέντραρε με τους αμυντικούς μας να μην μπορούν να διώξουν την μπάλα και τον Σάμπα να πετυχαίνει τελικά το γκολ από κοντά με κεφαλιά (0-1). Ένα γκολ που προήλθε από θέση οφ σάιντ.
Στα υπόλοιπα 80 λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι με το νεαρό τερματοφύλακα του Κρητικού να είναι πάντως πολύ καλός στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με καίριες επεμβάσεις σε κάποιες περιπτώσεις που η ομάδα μας  απείλησε την εστία του.
Ίκαρος Μ. (Γιώργος Αγγελάκης): Μαρινόπουλος, Τσαρδακάς, Μπομπολάκης, Κρασάκης (75' Αρβανίτης), Χαϊντούτης (80' Βροντάκης), Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Πολυτίδης (67' Κουκλάκης), Στεργίου (46' Κατσιμπουρνάς), Πετράκης, Πατσαρίκας
Κρ. Αστέρας (Γιώργος Πανίδης): Μπουρδαντωνάκης, Σίνος, Ρικουνάκης, Δασκαλάκης, Σάμπα, Ασημακόπουλος, Χατζημαρινάκης (70' Νικητόπουλος), Ροκάκης, Ντούπη (89' Μπαλλίου), Μπαρτζίδης (65' Κοκάκης), Μιχ. Μεγαλακάκης (87' Κ. Μεγαλακάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις