ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΝΙΤΗ ΜΕ 5-0(VID-PIC)

Ο Γρανίτης κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσε τα τρία από τα πέντε τέρματα του. Δύο από αυτά πέτυχε ο Παπαδάκης κι από ένα οι Στεφανίδης, Αθανασιάδης και Παπαδεράκης.
Στο 42’ από νέα ασίστ του Κατσαρού, αυτή τη φορά ήταν η σειρά για τον Αθανασιάδη να πετύχει το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 62’ ο Γρανίτης έφτασε σ’ ένα τέταρτο γκολ όταν από πάσα του Τσούτση, ο Παπαδάκης με ωραίο τελείωμα σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με το τελικό 5-0 να διαμορφώνεται στο 67’ από το γκολ του Παπαδεράκη μετά τη σέντρα από τον Κολομπάκη.
Από την άλλη πλευρά, ο Ικαρος παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, ελπίζοντας στα επόμενα παιχνίδια να βρει αυτό που ψάχνει. Σε ό,τι αφορά την καλύτερη του στιγμή ήταν αυτή με τον Παπαδοκωνσταντάκη όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κορωνάκη, χωρίς να καταφέρει να τον νικήσει, με το σκορ εκείνη τη στιγμή να είναι στο 3-0 για τον Γρανίτη.
Διαιτητής: Ψιλιτέλης. Βοηθοί: Λογαρίδης – Ζιούτης
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Μπομπολάκης, Αργυρίου (70′ Γεωργανάς), Αρτσιδάκης, Καστρινάκης, Γελασάκης, Ζυμβραγάκης (70′ Νταμαδάκης), Λαφαζάνης, Παπαδοκωνσταντάκης (70′ Νάτσο), Χριστόπουλος (70′ Ιατρού), Νιολάκης (46′ Χαϊδεμενάκης).
Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Μαλαμάς (63’ Κολομπάκης), Στεφανίδης, Πατρικάκης, Κατσαρός, Μεγαλακάκης (63’ Ζουγλής), Κοτζαμιχάλης (55’ Βλαχάκης Αλ.), Χύσι (55’ Μποντούρι), Αθανασιάδης (55’ Τσούτσης), Παπαδάκης, Παπαδεράκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις