ΤΡΙΤΗ ΗΤΤΑ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 5-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ

Χωρίς βαθμό μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος για την ομάδα μας που εχει δύσκολο πρόγραμμα.
Μέσα σε λίγα λεπτά μετά μετά το ημίωρο η Ενωση πέτυχε δύο γκολ και καθάρισε από νωρίς το ματς. Ο Πλατινάκης με σουτ στο 32′ και ο Μαθιουδάκης με ατομική ενέργεια και σουτ διπλασίασε τα γκολ στο 37′. Λίγο νωρίτερα στο 34′ η ομάδα μας είχε την καλύτερη στιγμή του σε τετ α τετ του Νιολάκη στο οποίο η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Βροντάκη και κατέληξε κόρνερ . Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα τρία γκολ. Το 3-0 έγινε στο 56′ με σουτ του Μάστορα, ακολούθησε στο 65′ το 4-0 με τον Κοκάκη και το τελικό 5-0 στο 85′ μετά το κόρνερ του Κοπάτσι και την κεφαλιά του Μαρινάκη.
Διαιτητής: Κουκλάκης Βοηθοί: Κοτσιφάκης – Λεκάκης
AE Kυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Βροντάκης, Λεφάκης (75′ Κοκολάκης), Μάστορας (75′ Τσακωνάκης), Σοφούλης, Τρικουνάκης, Κοντορινάκης (55′ Κοπάτσι), Μαθιουδάκης, Μπούκης (75′ Μαρινάκης), Πλατινάκης, Κουρομιχελάκης, Κοκάκης (75′ Καλογεράκης)
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Καζάς, Καστρινάκης, Λαφαζάνης, Κουργιαντάκης, Νταμαδάκης (60′ Δασκαλάκης), Γελασάκης, Χριστόπουλος (70′ Γεωργανάς), Αρτσιδάκης, Ζυμβραγάκης, Νιολάκης (65′ Ιατρού), Παπαδοκωνσταντάκης (65′ Νάτσο)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις