ΝΕΑ ΗΤΤΑ 6-1 ΑΠΟ ΓΡΑΝΙΤΗ (VID)

Ο Γρανίτης είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια του. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας ήταν αρκετά αποτελεσματική σκοράροντας συνολικά από 3 τέρματα σε κάθε ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5′, όταν ο Αρτσιδάκης έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Δέκα λεπτά αργότερα ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Γιάννης Δρακάκης, με όμορφη κεφαλιά έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο χαρισματικός επιθετικός λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, έδωσε “έτοιμο” τέρμα στον Ρουσάκη, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δρακάκης πέτυχε ακόμη ένα τέρμα στο 47ο λεπτό, έπειτα την όμορφη πάσα του Παπαδάκη. Ο Παπαδάκης έδωσε ακόμη μια όμορφη ασσίστ στον Κοκάκη αυτή τη φορά, σε μια πανομοιότυπη φάση με το προηγούμενο τέρμα (66ο λεπτό). Δέκα λεπτά αργότερα ο Γαλεράκης δεν άφησε χαμένη την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, έπειτα την λανθασμένη εκτίμηση του Τερεζάκη και μείωσε σε 5-1.
Το σκορ έκλεισε ο Παπαδάκης 5 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, σκοράροντας απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του, ένα τέρμα το οποίο δεν πανηγυρίστηκε από τον ποδοσφαιριστή του Γρανίτη. Διαιτητής: Βράγκου Ευ. Βοηθοί: Αναστασάκης – Πέτσας
Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Τερεζάκης, Στεφανίδης Στ. (63′ Κελάκης), Πατρικάκης, Παπακαστρήσιος, Κατσαρός (67′ Μπεριάδης), Νάστο, Μεγαλακάκης, Ρουσάκης (46′ Κοκάκης), Ρουσάκης, ΑΘανασιάδης, Παπαδάκης, Δρακάκης (67′ Καστρινάκης).
Ικαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης (46′ Τραχίλης), Κουργιαντάκης, Λαφαζάνης, Μαρκαντωνάκης (53′ Νιολάκης), Αρτσιδάκης, Νταμαδάκης (78′ Σκίτζης), Λιάσκας, Χριστόπουλος, Γαλεράκης, Παπαδοκωνσταντάκης (63′ Κοκολαντωνάκης), Χαϊντούτης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις