ΜΕ ΗΤΤΑ 4-5 ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΕΖΟΝ(PIC-VID)

Η ομάδα μας έκλεισε με ήττα τη σεζόν, χάνοντας με 5-4 απο την Ιωνία εντός έδρας σε ένα τρομερό παιχνίδι με εννέα γκολ. Βασιλομιχελάκης και Μπαδιεριτάκης θέλησαν να αποχαιρετήσουν με γκολ την ενεργό δράση, καθώς το σημερινό τους παιχνίδι στα Νεροκούρου ήταν και το τελευταίο της καριέρας τους.
Οι δύο παίκτες το κατάφεραν αρκετά γρήγορα, με τον Βασιλομιχελάκη να ανοίγει το σκορ στο 9’ κλέβοντας την μπάλα από την άμυνα του Ικάρου και ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 19’ ο Μπαδιεριτάκης εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες μέσα στην περιοχή και σκόραρε για το 2-0. Αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της Ιωνίας η ομάδα μας είχε μία εξαιρετική ευκαιρία να μειώσει με τον Παπαδοκωνσταντάκη.
Στο 22’ ο Μπάτζιο εκμεταλλεύτηκε την ωραία εκτέλεση κόρνερ του Βασιλομιχελάκη και έκανε το 3-0, ενώ τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο δεν σταμάτησαν εκεί, με τον Δάσκαλο να πετυχαίνει αυτογκόλ σε λάθος διώξιμό του και να μειώνει σε 3-1 για λογαριασμό μας.
Στο 42’ ο Λιάσκας πήρε μία πολύ ωραία κεφαλιά και έδωσε νέα πνοή στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 3-2 .Μάλιστα φτάσαμε και στην ισοφάριση (3-3) με τον Αργυρίου στο 69′και 2 λεπτά αργότερα ο Χριστόπουλος χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή. Η Ιωνία τελικά όμως δεν προήθηκε από την απίστευτη ανατροπή της ομάδας μας και πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ με τους τους Γοναλάκη στο 73’ και Μπάτζιο στο 86’, έφυγε με τη νίκη από τα Νεροκούρου.
Το τελικό 5-4 διαμόρφωσε ο Νταμαδάκης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι .
Αγωνιστική: 30η Γήπεδο: Νεροκούρου Διαιτητής: Χρυσός Βοηθοί: Κωσταμένα – Νταμαδάκης Σκόρερ: 30′ αυτ. Δάσκαλος, 42′ Λιάσκας, 69′ Λέττας, 90+1′ πεν. Νταμαδάκης / 9′ Βασιλομιχελάκης, 19′ Μπαδιεριτάκης, 22′ , 86′ Μπάτζιο, 73′ Γοναλάκης
Ικαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Αρτσιδάκης, Μαρκαντωνάκης, Κουργιαντάκης, Λαφαζάνης, Νταμαδάκης, Λιάσκας Β., Χριστόπουλος, Χαϊντούτης (67′ Κοκολαντωνάκης), Γαλεράκης (67′ Νιολάκης), Παπαδοκωνσταντάκης (67′ Αργυρίου)
Ιωνία 2000 (Τόλης Λεκίδης): Ντέντα, Χαιρεκάκης, Μωραϊτάκης, Δάσκαλος, Σελλάμης, Γοναλάκης, Γεωργιακάκης (56′ Τσαούσι), Βασιλομιχελάκης (65′ Σελινιωτάκης), Μπάτζιο, Κοτζαμιχάλης, Μπαδιεριτάκης (71′ Κανιούρας)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις