ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΗΣΕΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ ΕΛΙΑ 2-2 (PIC)

Ο Θησέας κατάφερε δύο φορές να φέρει το ματς στα ίσια(2-2) για να πάρει τον σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ομάδα μας για την 17η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Χανίων. Η ομάδα παρεμείνε στην 7η θέση με 23 βαθμούς .
Ξεκινόντας ιδανικά το ματς, αφού ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό χάρη στο τέρμα του Λιάσκα μετά απο ασίστ με το στήθος του Αργυρίου ο οποίος μάλιστα είχε την ευκαιρία στο πρώτο μέρος να πετύχει ακόμη ένα τέρμα καθώς το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι του Κουτσοδόντη, με τον Μάρκου να “απαντάει” πριν το ημίχρονο(34’) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το 1-1, το οποίο κέρδισε ο Χατζηδάκης απο τον Καστρινάκη.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 73ο λεπτό, ο Καστρινάκης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα μας με κεφαλιά ύστερα απο εκτέλεση φάου του Χριστόπουλου και 5 λεπτά αργότερα ο Αγγέλου βλέπει την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι υστερα απο το βολ πλανέ του , με τον Χατζηδάκη να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας για τον Θησέα με κεφαλιά με την συμπλήρωση των 90 λεπτών.
Θησέας-Ίκαρος Μουρνιών 2-2 Γήπεδο: Μοναχή Ελιά ΦΩΤΟ: ATHLITIKO.GR
Διαιτητής: Χρυσός Βοηθοί: Μπούρδος – Βράγκου Αικ.
Σκόρερ: 34’ πεν. Μάρκου, 90’ Χατζηδάκης / 5’ Λιάσκας, 73’ Καστρινάκης Θησέας(Πέτρος Γιανναράκης): Κουτσοδόντης, Μαυρεδάκης, Παλαθούρας, Χαιρετάκης, Μερόλι, Κύρογλου(78′ Αντικίδης), Μάρκου(88’ Βασιλάκης), Χατζηδάκης(90+1’ Μουντής), Γκότζος, Ποδαράκης, Γκιώκα
Ίκαρος Μουρνιών(Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Λιάσκας Β.(60′ Λιάσκας Ε.), Καστρινάκης, Κουργιαντάκης(80’ Κοκολαντωνάκης), Αρτσιδάκης(46′ Χριστόπουλος), Λαφαζάνης(80′ Σκίτζης), Μπομπολάκης, Χαϊντούτης(62’ Κελέσης), Γαλεράκης, Αργυρίου, Αγγέλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις