ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ ΜΕ 0-4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ (VID-PIC)

Βαριά ήττα 0-4 υπέστη η ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Νεροκούρου απο την Θύελλα και παρέμεινε στους 23 βαθμούς με την Θύελλα να ανεβαίνει έτσι στους 22 και στην 9η θέση με συγκάτοικο τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ.
Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νίκος Ρενιέρης έδωσε το προβάδισμα στην Θύελλα, το οποίο παρέμεινε έως και την λήξη του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη όμως, η Θύελλα ήταν πραγματική…θύελλα, καταφέρνοντας να πετύχει ακόμα τρία τέρματα φτάνοντας τελικά σε μια άνετη επικράτηση.
Ο Ζντράβκοβιτς μόλις στο 47’ έκανε το 0-2, ενώ ο Άρης Ρενιέρης επτά λεπτά αργότερα(54’) έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, κλειδώνοντας και την νίκη γράφοντας το 0-3. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 67’, με τον Σπύρο Λουβιτάκη να χρίζεται κι αυτός σκόρερ, πανηγυρίζοντας με την ομάδα του μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.
Αγωνιστική: 18η Γήπεδο: Νεροκούρου Διαιτητής: Σινιοράκης Βοηθοί: Ψιλιτέλης – Κοτσιφάκης Σκόρερ: 25’ Ν. Ρενιέρης, 47’ Ζντράβκοβιτς, 54’ Αρ.Ρενιέρης, 67’ Σπ.Λουβιτάκης ΦΩΤΟ:ATHLITIKO.GR
Συνθέσεις: Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Κουργιαντάκης, Νιολάκης, Καστρινάκης, Χαϊντούτης, Χριστόπουλος, Γαλεράκης, Λιάσκας Β., Κοκολαντωνάκης, Ντε Σόουζα(72′ Παπαδοκωνσταντάκης), Κελέσης(72′ Ξανθουδάκης).
Θύελλα Καλαθενών (Σπύρος Αρτζουχαλτζής): Τσαβαρής Κ., Μαργαριτάκης (30’ Τσαβαρής Π.), Ρενιέρης Β., Ζντράγκοβιτς, Ρενιέρης Ν., Λουβιτάκης Μακ., Νικηφόρος, Κούκης, Ρενιέρης Αρ., Λουβιτάκης Γ., Λουβιτάκης Σπ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις