4-2 ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ(PIC)

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα μας έχασε 4-2 στο Καστέλι απο την Θύελλα στο παιχνίδι που είχε τα περισσότερα τέρματα σε αυτή την 1η αγωνιστική.
Το ματς μπορεί να ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας που προηγήθηκε νωρίς, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και αφού έχασε 2 παίχτες στο πρώτο δεκάλεπτο με αναγκαστικές αλλαγές απο δυνατά μαρκαρίσματα τα οποία κράτησαν όλο το 90 λέπτο με τον Ρέφερι να δίχνει ανοχή οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς και έφτασαν στην κατάκτηση των βαθμών.
Μόλις στο 8′ ο Χριστόπουλος με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, σε μία φάση που τραυματίστηκε και ο Λιάσκας για την ομάδα μας .
Μάλιστα έγινε 2η αναγκαστική αλλαγή 10 λεπτά αργότερα αφου είχε προηγηθεί του Μαρκαντωνάκη στο 10' λεπτο. Στο 15′ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι , σε παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Λαφαζάνης και μετέτρεψε σε γκολ ο Γιάννης Λουβιτάκης (ο ίδιος το πήρε) για το 1-1. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Σπύρος Λουβιτάκης και ήταν εκείνος που πέτυχε την ανατροπή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (2-1) ύστερα απο λάθος της άμυνας .
Το 3-1 έγινε στο 65′ με το γκολ του Βασίλη Ρενιέρη ο οποίος στην προσπάθεια του να βγάλει σέντρα κοντά στο κόρνερ η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και με την βοήθεια του αέρα κατέληξε στα δύχτια τηε ομάδας μας. Το ματς απέκτησε εκ νέου ενδιαφέρον στο 68′, αφού ο Παπαδάκης μείωσε σε 3-2, ενώ στο 75′ φτάσαμε μία ανάσα και από το 3-3, λίγο μετά στο 75′, αλλά το σουτ του Ζυμβραγάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Ευκαιρία είχε και ο Αγγέλου στο 85′ σε εντυπωσιακό βολ πλανέ, με τον Τσαβαρή να του αρνείται το γκολ. Τελικά στο 90′, ο Μάκης Λουβιτάκης σφράγισε τη νίκη, αφού σκόραρε για τέταρτη φορά με κεφαλιά μετα απο εκτέλεση κόρνερ και διαμόρφωσε το τελικό 4-2. FOTOSTORY:
separator" style="clear: both;">
Θύελλα: Τσαβαρής, Μαργαριτάκης, Ρενιέρης Β., Ζντράβκοβιτς, Σιδέρης, Τσότσος (78′ Τσακόπουλος), Τούρας, Ρενιέρης Αρ., Ι. Λουβιτάκης (38′ Κοντραλλίου, 90′ Βεστάκης), Μ. Λουβιτάκης, Σπ. Λουβιτάκης
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Μαρκαντωνάκης (10′ λ.τρ. Χαϊντούτης), Κρασάκης (60′ Κορωνιωτάκης), Λαφαζάνης, Νιολάκης, Μπομπολάκης, Χριστόπουλος, Γαλεράκης (60′ Αρτσιδάκης), Λιάσκας (18′ λ.τρ. Ζυμβραγάκης), Παπαδάκης, Αγγέλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις