ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 1-2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ (PIC)

Η ομάδα μας με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού οι νταμπλούχοι Χανίωναπο δύο στημένες φάσεις με τα γκολ των Μαρκουλάκη – Νταγκουνάκη πήραν τη νίκη . Στους έξι βαθμούς ανέβηκε πλέον ο Απόλλων, ενώ χωρίς βαθμό παραμένει η ομάδα μας μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Θύελλα.
Η ομάδα μας κατάφερε να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους μόλις στο 2′, όταν ο Aγγέλου με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ από την πάσα του Παπαδάκη. Στην φάση αυτή είχε προηγηθεί η απόκρουση του Βλαχάκη σε σουτ του Χαϊντούτη.
Η απάντηση για τον Απόλλωνα ήρθε στο 20′: Σε φάουλ του Γαλανίδη, ο Βαγγέλης Μαρκουλάκης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι…
Στο ξεκίνημα του δευτέρου έγινε πάντως η ανατροπή. Στο 52′ από κόρνερ του Ψαράκη, ο Καρβούνης με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Νταγκουνάκη και εκείνος έκανε το 1-2.
Διαιτητής: Τρίγκας
Βοηθοί: Σινιοράκης – Κολοκοτρώνης
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Νιολάκης (63′ Αργυρίου), Λαφαζάνης, Χαϊντούτης (83′ Κοκολαντωνάκης), Χριστόπουλος (83′ Παπαδοκωνσταντάκης), Μπομπολάκης, Λιάσκας (63′ Γαλεράκης), Παπαδάκης, Αγγέλου (85′ Κουργιαντάκης), Αρτσιδάκης, Ζυμβραγάκης.
Απόλλων (Aντώνης Συροκάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Τσόλης (83′ Ταταράκης), Νταγκουνάκης, Γαλανίδης (65′ Γκούντελος), Μαρκουλάκης Β., Δρικάκης, Ιμέρι (77′ Μαθιουδάκης), Ψαράκης Ακ., Καρβούνης, Παπαδόπουλος (77′ Κυτράκης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις