ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ (PIC-VID)

Πολύ καλή εκκίνηση στο 2022 για την ομάδα μας που διπλασίασε τις νίκες της μετά από εκείνη με τον Γρανίτη την περασμένη εβδομάδα. Μία νίκη που την ανέβασε πλέον και στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.
Ο Πανακρωτηριακός υπέστη την τρίτη σερί ήττα στο νέο έτος και υποχώρησε πλέον στην 6η θέση του πίνακα. Το ματς παρά το “φτωχό” 0-1 θα μπορούσε να είχε κι άλλα τέρματα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο φινάλε για την ισοφάριση, αλλά βρήκαν στοπ και στον εξαιρετικό Κατσιμπουρνά, που αποδείχτηκε κέρβερος στο κέντρο της άμυνας μας, με τον υψηλόσωμο αμυντικό να έχει μάλιστα μία καταπληκτική αμυντική επέμβαση λίγο πριν το 90′ σε τετ α τετ του Δουλά
Οι γηπεδούχοι έφτασαν πριν το 0-1 σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ, με τον Δουλά να χάνει τη μεγαλύτερη φάση στο 14′, αφού ο γκολκίπερ Πατεράκης έκανε σπουδαία επέμβαση σε εξ επαφής σουτ. Ευκαιρία είχε και ο Περράκης λίγο αργότερα , στέλνοντας τη μπάλα άουτ από εξαιρετική θέση. Ολα κρίθηκαν τελικά στο 27ο λεπτό στο γήπεδο Καθιανών. Ο Γαλεράκης σέντραρε από πλάγια και ο Αγγέλου που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας στην περιοχή, με προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα.Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το μάτς όταν ο Γελεράκης βρέθηκε τετ τα τετ απο ωραία κάθετη πάσα του Μπομπολάκη αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει την φάση οπως θα ήθελε.
Αν και ακολούθησε πάνω από μία ώρα αγώνα τίποτα δεν άλλαξε, η ομάδα μας κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και να φύγει με νίκη από το Ακρωτήρι.
Διαιτητής: Κουκουράκης Βοηθοί: Κουκλάκης-Κολοκοτρώνης Πανακρωτηριακός (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Χατζηδάκης, Μακράκης (63′ λ.τρ. Καλλέντζης, 67′ λ.τρ. Ξανθουδάκης), Πέτικας, Βουρβαχάκης, Καπούλας, Παπαδάκης, Ν. Ανδρεαδάκης, Περράκης (77′ Παπαδεράκης), Δουλάς, Γκιούλα (60′ Κουκουράκης), Σαριδάκης (46′ Καλλέργης) Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Πατεράκης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης (60′ λ.τρ. Λαφαζάνης), Μαρκαντωνάκης, Χαϊντούτης (86′ Μεγαλακάκης), Μπομπολάκης, Γούλας, Ζυμβραγάκης, Γαλεράκης (86′ Κουργιαντάκης), Αγγέλου, Αλ. Μεγαλακάκης (69′ Καστρινάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις