ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 3-1 ΤΟΝ ΓΡΑΝΙΤΗ ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ(PIC-VID)

Η ομάδα μας ηταν αυτή που ξεχώρισε στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο στα Νεροκούρου, κερδίζοντας με 3-1 τον Γρανίτη. Παρότι οι δυο ομάδες είχαν να παίξουν για περισσότερο από ένα μήνα, αφού την περασμένη αγωνιστική δεν αγωνίστηκαν, έχοντας κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις τους, προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με την ομάδα μας να δείχνει όπως φάνηκε, σε καλύτερη κατάσταση.
Σε μεγάλα κέφια βρέθηκε ο Γαλεράκης, που σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας μας οπως και ο Ζυμβραγάκης που συμείωσε το τρίτο.Σπουδαίο παιχνίδι και απο τα 2 αμυντικά μας χαφ Μπομπολάκη και Γούλα που ετρεξαν απεριόριστα χιλιόμετρα κερδιζοντας σχεδόν ολες τις μονομαχίες.Το ματς κρίθηκε στο ημίχρονο, οπότε και η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ, με 3-0 με τον Γρανίτη, απλά να σημειώνει το τελικό 3-1 λίγο πριν το τέλος του αγώνα.
Το σκορ άνοιξε ο Γαλεράκης στο 10ο λεπτό με δυνατο σου έξω απο την περιοχή, ενώ πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών (19’), ο Ζυμβραγάκης αυτή τη φορά σκόραρε το 2-0 για λογαριασμό του Ικάρου, εκμεταλλευόμενος την ανεπιτυχή έξοδο του Τερεζάκη, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα.
Στο 37’ ξανά ο Γαλεράκης πέτυχε το 3-0 με ιδανικό πλασέ μεσα απο την περιοχή , με τον Γρανίτη να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με τον Ανδρ. Κολομπάκη στο 77’. Με αυτή τη νίκη, φτάνουμε τους 22 βαθμούς, μειώνοντας την απόστασή της από τον Γρανίτη (αλλά και τον Ιδομενέα) στον ένα βαθμό.
Διαιτητής: Τρίγκας. Βοηθοί: Κομισοπούλου – Λογαρίδης Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Πατεράκης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης (59’ Κουργιαντάκης), Μαρκαντωνάκης (90+1’ Αρτσιδάκης), Χαϊντούτης, Μπομπολάκης, Γούλας, Ζυμβραγάκης, Μεγαλακάκης Κ. (59’ Λιάσκας), Γαλεράκης (78’ Νιολάκης), Αγγέλου (78’ Μεγαλακάκης Α.) Γρανίτης (Σταμάτης Φλεμετάκης): Τερεζάκης, Ασκητίδης, Στρατουδάκης (26’ λ.τρ. Μαριανάκης), Πατρικάκης, Κολομπάκης Α. (86’ Φασαράκης), Δοντσίδης, Παπαδημητρίου (68’ Βασιλείου), Μάριο, Κολομπάκης Σπ. (68’ Κελέσι), Ντόκο, Κοκάκης Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕ PIZZA ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις