ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ ΣΕΡΒΙΡΕ , ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ 2-1 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ (PIC-VIDEO)

H ομάδα μας έφτασε σε ανατροπή απέναντι στη Δόξα, παίρνοντας τη νίκη με 2-1. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ο Παναγιώτης Γαλεράκης που σέρβηρε και ο Κωσταντίνος Αγγέλου που πέτυχε και τα 2 γκολ. Η Δόξα πήρε νωρίς προβάδισμα μετά απο λάθος γύρισμα της μπάλας στον τερματοφύλακα μας και έδειχνε ότι θα μπορούσε να φύγει με σημαντική νίκη στην προσπάθεια της για παραμονή με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Μωραΐτη που κρατούσε ανέπαφη την εστία του με εκπληκτικές επεμβάσεις . Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά πέτυχαν τα δύο γκολ της ανατροπής. Ο Ιατρού στο 16′ έδωσε το προβάδισμα στη Δόξα, η οποία το κράτησε μέχρι τα μέσα του δεύτερου 45λέπτου.
Στο 65′ από σέντρα του Γαλεράκη, ο Αγγέλου με κεφαλιά στο “Γ” ισοφάρισε σε 1-1. Η ολική ανατροπή έγινε στο 77′ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή πρωταγωνιστή σε φάση… καρμπόν για το 2-1. Το τελευταίο τέταρτο ήταν… φωτιά για τις δύο ομάδες, με την ομάδα μας να κρατά μία πολύτιμη νίκη. Στο 88΄παλι απο σέντρα του Γαλεράκη ο Νιολάκης που μώλις ειχε περάσει αλλαγή έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 3-1 αφού πλάσαρε ελάχιστα αουτ και στο 94'ο Κρασάκης να δίνει τους 2 βαθμούς στην ομάδα μας αφου έκοψε την μπάλα πρίν περάσει την γραμμή της εστίας μας στην τελευταία φάση του μάτς.
Διαιτητής: Κουκλάκης Βοηθοί: Μπραουδάκη – Χάμπας Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Αρ. Μεγαλακάκης (45’ Ντε Σόουζα), Γούλας, Χαϊντούτης, Μαρκαντωνάκης, Ζυμβραγάκης, Κατσιμπουρνάς, Β. Λιάσκας (86’ Νιολάκης), Αγγέλου (90’ Δ. Κρασάκης), Εμ. Λιάσκας (46’ Αρτσιδακης). Κ. Μεγαλακάκης (46’ Γαλεράκης). Δόξα Παχιανών (Αλκης Δημήτρης): Μωραΐτης, Μανωλεδάκης, Λεβάκης, Νταμαδάκης, Αναστασόπουλος, Κληρονόμος (90’ Χαμζάι), Μαρκουλάκης, Χατζημαρινάκης, Παλάσσης (13’ λ.τρ. Μανταδάκης), Ιατρού (66’ Μπαλαντινάκης), Βελής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις