3-1 ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε το Σάββατο η ομάδα μας,νικώντας τη Σπάθα με 3-1 στα Νεροκούρου περνώντας την ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου .
Το σκορ άνοιξε ο Πάτα με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γκολ που πετυχαίνει ουκ ολίγες φορές, από πολύ μακρινή απόσταση με σουτ. Αυτό το έκανε και σε αυτό το ματς, σκοράροντας περίπου από τα 40 μέτρα στο πλαϊνό δίχτυ στο 9'. Ακολούθησαν 3 χαμένες ευκαιριες  στο 18΄,28΄ με τον Χριστόπουλο να μην βρίσκει στόχο στα 2 σουτ που επιχείρησε  και στο 38' ο Ντογκρασβίλι να πλασάρει άστοχα από πλεονεκτική θέση. 

Έτσι Η Σπάθα απάντησε  στο 44' κάνοντας  το 1-1 με τον Κένγκα να δημιουργεί και τον Ντούπη να σκοράρει, λίγο μετά αφότου μπήκε αλλαγή.
 Στην επανάληψη η ομάδα μας σημείωσε  σε δύο ακόμα τέρματα τα οποία της έδωσαν τη νίκη. Ο Χριστόπουλος στο 55' βγήκε τετ α τετ μετά από ωραίο συνδυασμό Πάτα -Ζυμβραγάκη- Αγγέλου και σούταρε εύστοχα για το 2-1, για να γίνει το τελικό 3-1 στο 90' με τον Μαν. Παπαδάκη, ο οποίος πήρε την απόκρουση του Τσαβαρή σε σουτ του Γαλεράκη.


Διαιτητής: Κουκλάκης
Βοηθοί: Μπραουδάκη-Παναγόπουλος
Ικαρος Μουρνιών (Τάκης Λαζαρίδης): Νιανουνάκης, Ντογκρασβίλι (64' Σοφιανόπουλος), Ροδοκανάκης, Κατσιμπουρνάς, Αγγέλου (76' Γαλεράκης), Χριστόπουλος, Λαφαζάνης, Στεργίου (57' Μπουντακόπουλος), Ζυμβραγάκης (57' Παπαδάκης), Κουργιαντάκης, Πάτα
Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Ταμπάκης
(28' Ντούπη), Ζαχαριάδης (57' Τζαγκαράκης), Καλογρίδης (82' Ζογράφι), Καραγιώργος, Μυφτάρι, Περαθωράκης, Τερεράκης, Αλλκούρτι, Σκορδύλης (57' Γλεντουσάκης), Κένγκα


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις