1-2 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ



Η ομάδα μας κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο Καστελι και να φύγει  με νίκη(1-2) την Κυριακή το πρωί   σε βάρος της Θύελλας .
Η Θύελλα κατάφερε να προηγηθεί στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Γιάννη Λουβιτάκη, με τη συνέχεια να μην είναι όμως ανάλογη για τη γηπεδούχο ομάδα, αφού δέχτηκε ανατροπή μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο.
Ο Ζυμβραγάκης ήταν εκείνος που ισοφάρισε σε 1-1 στο 28', για να πετύχει την ολική ανατροπή στο 38' ο Χριστόπουλος με ωραίο σουτ.
Το 1-2 διαμορφώθηκε έτσι τελικά από νωρίς, αφού τίποτα δεν άλλαξε κάτι μέχρι  το τελευταίο σφύριγμα του Χρυσού  παρά τις προσπαθείς των Αγγέλου ,Γαλεράκη ,Γιαννολάρη να μην καταφέρουν να βρουν στόχο από πλεονεκτικές θέσεις ώστε να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ. .
Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Μαρνέζος-Λογαρίδης

Θύελλα: Ζαγκαβιέρος, Βεστάκης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Τεκίδης, Βασ. Ρενιέρης (85' Σημαντηράκης), Αρ. Ρενιέρης, Νικ. Ρενιέρης, Ι. Λουβιτάκης, Λ. Κομπογεννητάκης, Σπ. Λουβιτάκης (75' Κοκοτσάκης), Καρεφυλλάκης
Ικαρος Μουρνιών (Τάκης Λαζαρίδης): Νιαουνάκης, Γιαννολάρης (82' Σοφιανόπουλος), Ροδοκανάκης, Κατσιμπουρνάς, Αγγέλου, Χριστόπουλος, Λαφαζάνης, Στεργίου (51' Παπαδάκης), Ζυμβραγάκης (67' Γαλεράκης), Κουργιαντάκης, Πάτα (65' Μπουντακόπουλος)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις