ΗΤΤΑ 1-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ

Στο πρώτο μέρος η ομάδα από την Κίσσαμο προηγήθηκε μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών από το 30' μέχρι το 35'. Αρχικά ο Σπύρος Λουβιτάκης με διαγώνιο τελείωμα έκανε το 0-1 και στη συνέχεια ο Αρης Ρενιέρης με σουτ το 0-2.
Το 0-3 έγινε στο 60'με  αυτογκόλ μετά από λάθος γύρισμα  του Δασκαλάκη στον Νιαουνάκη  με την ομάδα μας  να μην τα παρατάει και να μειώνει σε 1-3   με τον Καρατζά στο 72΄ που είχε περάσει στον αγώνα 5 λεπτά νωρίτερα και 4 λεπτά μετά η μπάλα δεν κάνει το χατίρι του  Πετράκη αφού το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι .
Η ομάδα μας έχει Παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης καθώς ανέχτηκε το δυνατό παιχνίδι των φιλοξενούμενων από την αρχή του αγώνα με αποκορύφωμα το 25΄ λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-0 χαριστικέ σε 2η κίτρινη κάρτα και αποβολή σε παίχτη  της Θύελλας. 
HL:


Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Μαυρεδάκης-Αντωνίου
Ικαρος Μ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κρασάκης, Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Χαϊντούτης, Σοφιανόπουλος (46' Μπαδιεριτάκης), Στεργίου (64' Καρατζάς), Πετράκης, Δασκαλάκης, Παπαδάκης (75' Λιάσκας), Γαλεράκης
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Λάκκας, Μεγαλακάκης
Θύελλα Καλ. (Κώστας Παρασκάκης): Ζαγκαβιέρος, Κομπογεννητάκης, Κουφογιαννάκης, Μαργαριτάκης, Βεστάκης (79' Τεκίδης), Ν. Ρενιέρης (88' Ν. Ρενιέρης), Α. Ρενιέρης, Β. Ρενιέρης, Μπαγλατζής, Μ. Λουβιτάκης (77' Β. Βαρουξάκης), Σπ. Λουβιτάκης (83' Τζίμος)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις