ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ομάδα μας  κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Σούδα με 2-0 απέναντι στα Απτερα,  έχοντας και τέσσερα δοκάρια στο β’ μέρος.

Ο Χριστόπουλος άνοιξε το σκορ, στο 28’, με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με τελείωμα μέσα στην περιοχή, ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια .Μάλιστα  η ομάδα μας είχε και τέσσερα δοκάρια στην αναμέτρηση όλα στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν και το καλό της. Στο 50’ ο Χριστόπουλος ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 62’ με σουτ έξω από την περιοχή.
Τη… σκυτάλη πήρε ο Ζυμβραγάκης, στο 78’, ο οποίος μετά από ένα ωραίο σλάλομ αποφεύγοντας τρεις αντιπάλους μέσα στην περιοχή  επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα και πάλι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έσκασε στην γραμμή του Μάστορα. Το τέταρτο δοκάρι σημειώθηκε στο 80’, με τον Γαλεράκη αυτή τη φορά να πλασάρει, αλλά να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα.
HL:

Διαιτητής: Ούτας
Βοηθοί: Χάμπας-Γ. Πέτσας
Απτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Μάστορας, Τζ. Σελενίτσα, Αθανασίου (75’ Μανουσέλης), Μαρινάκης, Χαιρετάκης, Νεσκάκης, Πατερίτσας, Τσόλης, Σελέκος, Αλεξανδρίδης. Β. Σελενίτσα.
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Σοφιανόπουλος (55’ Δασκαλάκης), Κρασάκης, Κατσιμπουρνάς, Χαϊντούτης, Μπομπολάκης, Ζυμβραγάκης, Χριστόπουλος, Β. Λιάσκας (58’ Ν. Λιάσκας), Παπαδάκης (40’ Γαλεράκης), Κ. Μπαδιεριτάκης (60’ Μεγαλακάκης).
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Λάκκας,Χαλιβελάκης,Στεργίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις