ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΝΙΕΣ

Μία νίκη που σαφώς δίνει πολύ μεγάλη ανάσα κυρίως ψυχολογική γιατί ήρθε απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα και εκτός έδρας αλλά και  βαθμολογική καθώς η ομάδα μας διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής από την 12η θέση της βαθμολογίας. Οι ποδοσφαιριστές μας ήξεραν την κρισιμότητά του παιχνιδιού καθώς σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα άφηνε την ομάδα μας μόνη της στην τελευταια θέση της βαθμολογίας !
Το ματς κρίθηκε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και τον Τσαρδακά να ανοίγει το σκορ στο 15' με μονοκόμματο σουτ μετά από κόρνερ. Το 2ο γκολ σημείωσε ο Πετράκης με εκτέλεση φάουλ στο 65 αφού δεν το έκανε στο 57 όταν μετά από σέντρα του Χαλεβελάκη μόνος από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε άουτ  .  ο Μινώταυρος είχε και δοκάρί στο 70' σε προσπάθεια του Μανταδάκη για να μείνει έτσι αυτό το 0-2 μέχρι τέλους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν του ότι όλα τα παιδιά τήρησαν κατά γραμμα τις οδηγίες του προπονητή μας που είχε μεγάλη συμμετοχή  στην νίκη άρχισαν να πιστεύουν και στις δυνατότητες τους με αποτέλεσμα να έχουμε έναν πολύ κάλο Λεττα (που ξεκίνησε πρώτη φορά βασικός φέτος) έναν πολύ καλό Κουργιαντάκη και έναν μαχητικότατο Χαλεβελάκη  που με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να κρατήσει την ομάδα μας ψηλά και να γίνετε ποιο απειλητικη όσο ο αντίπαλος προσπαθούσε να μειώσει το σκορ. 
Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης):Σολανάκης , Δαμανάκης, Περαθωράκης, Ζαχαράκης, Μιχ. Μανωλεδάκης (66' Παπαδοκωνσταντάκης), Ξεκουκουλωτάκης, Παπαδάκης (46' Καλαϊτζάκης), Τζαγκαράκης, Ανιάγκμπε (80' Κοζάκης), Δημούσης, Μανταδάκης
Ίκαρος Μ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Τσαρδακάς, Μπομπολάκης, Κουργιαντάκης, Κρασάκης (55' Χαλεβελάκης), Χαϊντούτης,Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Ντρογκασβίλι, Πετράκης, Λέττας (75' Βογιατζής)
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ : Μαρινόπουλος,Καραχάλιος,Αρβανίτης,Κουκλάκης,Λαφαζάνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις