1-4 ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ

Η ομάδα του Ηρακλή άνοιξε το σκορ στο 15' με τον Πατελάκη αφού προηγήθηκε λάθος απομάκρυνση της μπάλας του τερματοφυλακα μας Νιαουνάκη, για να γίνει το 0-2 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 30'. Λίγο μετά την έναρξη του β' μέρους η καρφωτή κεφαλιά του Τσαρδακά βρίσκει το κάθετο δοκάρι του Πετράκη και αντί να  μειώσει η ομάδα μας και να ξαναμπεί στο  παιχνίδι  στην επόμενη φάση κοντά  στο 50' λεπτό δέχεται το (0-3) και τελείωσε ουσιαστικά η  αναμέτρηση.
Στο 60' ο Νταγκουνάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 για τον Ηρακλή από το σημείο του πέναλτι , για να μειώσει  η ομάδα μας  στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Βογιατζή, σε 1-4. 
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Τσαρδακάς, Κουκλάκης, Μπομπολάκης (80' λ.τρ. Κρασάκης), Πολυτίδης, Χαϊντούτης, Κατσιμπουρνάς, Στεργίου, Πατσαρίκας (65' Λαφαζάνης), Πετράκης, Ζυμβραγάκης (75' Βογιατζής)
Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Μερόλι (70' Αυγέρος), Κοντόπουλος (75' Κακάρας), Καράκης, Μερκάϊ, Λ. Αγγελάκης, Τσιριβάκος (60'Μυκωνιάτης), Γιαννακούρος, Σταθάκης, Πατελάκης (65' Αγγέλου), Νταγκουνάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις