ΙΚΑΡΟΣ -ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣ 1-1

Ο Απόστολος Μπένος άνοιξε σκορ στο 51’ για την ομαδα μας (1-0), αφού σκόραρε μετά την ενέργεια του Λιάσκα που πέρασε δύο παίκτες και του «έκοψε» τη μπάλα για το γκολ.
Άμεσα ο Ποσειδώνας έφτασε στο 1-1, αφού στο 53’ από μπαλιά του Σανδαλάκη, ο Μιχελαράκης κέρδισε το πέναλτι μέσα στην περιοχή σε μία φάση που όπου ο Κουργιαντάκης σε εναέρια μονομαχία παίρνει την κεφάλια και ο ρέφερι του αγώνα καταλογίζει πέναλτι απορίας όλων των παρευρισκομενων φιλάθλων!   
Ο Περράκης λίγο πριν γίνει αλλαγή δεν άφησε το… ΔΩΡΟ να πάει χαμένο όπως αναφέρει και το athlitiko.gr γιατί περί δώρου πρόκειται και ισοφάρισε από την «άσπρη βούλα» σε 1-1 για τα Τσικαλαριά.
Το ματς απέκτησε  πολλή ένταση στη συνέχεια, με την ομάδα μας  αρχικά να μένει με 9 παίκτες. Στο 61’ ο Στεργίου είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων που ούτε φάουλ δεν υπήρξε προκαλώντας την συγχυση  των ποδοσφαιριστών μας, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Βογιατζής αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Κανελάκη επειδη πέταξε την μπάλα από απόσταση 30 μέτρον με τα χεριά προς το μέρος του ρέφερι θεωρώντας όπως μας είπε  ότι πήγε να τον χτυπήσει  .
Ωστόσο, η αριθμητική υπεροχή αποκαταστάθηκε αφού στο 78’ ο Ποθητός έφυγε και αυτός με αποβολή από το ματς για μαρκάρισμα, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μιχελαράκης άφησε την ομάδα του και αυτός με 9 παίκτες, δύο αποβολές τις οποίες αμφισβητούν από τη μεριά του Ποσειδώνα.
 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΡΕΦΕΡΥ ΘΕΩΡΏΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ !
ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ   ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ  

Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί: Καλφάκης-Αποστολάκης
Ίκαρος Μ. (Γιώργος Αγγελάκης): Μαρινόπουλος, Καραχάλιος, Κουργιαντάκης, Δ. Κρασάκης (40’ Λέττας), Κατσιμπουρνάς, Βογιατζής, Στεργίου, Πολυτίδης, Ζυμβραγάκης (87’ Ιβάνοβ), Λιάσκας, Μπένος (71’ Κορναράκης)
Ποσειδών Τσικαλαριών (Χρήστος Τραχανατζής): Μουσιάρης, Ποθητός, Ζουμαδάκης, Σκορδυλάκης, Παπαδάκης (55’ Γ. Παπαγεωργίου), Τζιγκουνάκης, Μιχελαράκης, Σανδαλάκης, Περράκης (60’ Ντακάκης), Καλλέργης, Φραγκεδάκης (75’ Στανιός)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις