ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Σε ένα πολύ ανοικτό και όμορφο παιχνίδι στη Μοναχή Ελιά,  η ομάδα μας κατάφερε να αξιοποιήσει το ξεκίνημα στα δύο ημίχρονα και να φύγει νικητής απέναντι στη Δόξα, χάρη στα δύο πολύ όμορφα γκολ των Ζυμβραγάκη και Στεργίου

Η Δόξα μείωσε νωρίς στο β’ μέρος με τον Περράκη, είχε την υπεροχή στο υπόλοιπο παιχνίδι ωστόσο το δοκάρι, αλλά και η πολύ μεγάλη απόκρουση του Μαρινόπουλου στο τελευταίο 10λεπτο σε σουτ του Κένγκα, της στέρησαν ένα δεύτερο τέρμα, με το σκορ να ολοκληρώνεται τελικά στο 1-2 για την ομάδα μας που πήρε μία πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη.
Μία νίκη που... ξεμπλέκει πλέον για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις στον όμιλο παραμονής και την ανεβάζει στην 4η θέση με 14 βαθμούς, πίσω από την ομάδα των Παχιανών που έχει 17.
Στο φινάλε η Δόξα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες αφού δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ασημίνας στις καθυστερήσεις.
Ίκαρος Μ. (Γιώργος Αγγελάκης): Μαρινόπουλος, Καραχάλιος (55’ Σελέκος), Κρεμπενιός, Κατσιμπουρνάς, Δ. Κρασάκης, Στεργίου, Πολυτίδης, Κορναράκης (69’ Λέττας), Λιάσκας, Ζυμβραγάκης, Λαϊτσας (46’ Κουργιαντάκης)
Δόξα Παχ. (Γιώργος Τσομπάνογλου): Χατζηκίδης, Μαρκουλάκης, Διγενάκης, Κένγκα, Αναστασόπουλος, Σκούρτης (78’ λ.τρ. Δ. Σκουμπάκης), Ασημίνας, Νεμπαυλάκης, Παπαδοκωνσταντάκης, Κληρονόμος (60’ Θεοδωρογλάκης), Περράκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις