4-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ (1-1 Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ)

Στη Μοναχή Ελιά έγινε το πιο συναρπαστικό ματς του σημερινού προγράμματος της α’ φάσης του Κυπέλλου Χανίων. Δόξα και Ικαρος αναμετρήθηκαν με στόχο την πρόκριση, η οποία τελικά κρίθηκε στα πέναλτι, καθώς κανονική διάρκεια και παράταση έληξαν με 1-1. Στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα μας επικράτησε με 4-3 και πέρασε στον επόμενο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τη Σπάθα.
Το ματς, που να σημειωθεί ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση καθώς δεν υπήρχε στο γήπεδο απινιδωτής, σε γενικές γραμμές ήταν εξαιρετικό με τη Δόξα αν και από φέτος στην Β’ κατηγορία να αποδεικνύεται εξόχως μαχητική, ενώ και η ομάδα μας παρουσίασε μια πολύ νεανική ομάδα.
Το σκορ άνοιξε η ομάδα μας λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου μετά από εκτέλεση φάουλ του Γελασάκη και κόντρα στο τοίχος. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα είχαν φτάσει και νωρίτερα στο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Νιολάκη σταμάτησε στο δοκάρι του Πετράκη.
Το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε χορταστικό σε φάσεις με τις δυο ομάδες να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα μας έψαχνε το δεύτερο γκολ και η Δόξα πίεζε για την ισοφάριση, την οποία τελικά βρήκε στο 76′ με τον Μαστραντωνάκη που είχε περάσει νωρίτερα αλλαγή.
Οι δυο ομάδες τελείωσαν την κανονική διάρκεια με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν αρχικά ο Λεβάκης στο 79′ για τους γηπεδούχους και στη συνέχεια ο Χαϊντούτης για την ομάδα μας.
Το ματς οδηγήθηκε στη παράταση όπου δεν άλλαξε κάτι με το ματς να κρίνεται εν τέλει στα πέναλτι. Εκεί, αν και η ομάδα μας έχασε πρώτη πέναλτι τελικά αυτή πανηγύρισε στο τέλος με το γκολ του Αρτσιδάκη, καθώς η Δόξα απώλεσε δυο εκτελέσεις.
Τα πέναλτι με πρώτη τη Δόξα Ταταράκης 1-0 Κουργιαντάκης απόκρουση Πετράκης Κληρονόμος άουτ Λαφαζάνης 1-1 Δρικάκης Δ. άουτ Χριστόπουλος Χρ. 1-2 Μαστραντωνάκης 2-2 Ζυμβραγάκης 2-3 Δρικάκης Σ. 3-3 Αρτσιδάκης 3-4
Δόξα Π.-Ικαρος 4-5 (1-1 κ.δ. & παρ, 3-4 πέν.). Κύπελλο Χανίων: Α’ φάση Γήπεδο: Μ.Ελιά Διαιτητής:Γιαννουλάκης Βοηθοί: Μπραουδάκη, Κοτσιφάκης Σκόρερ: 76′ Μαστραντωνάκης / 44′ Γελασάκης Κόκκινη κάρτα: 79′ Λεβάκης/81′ Χαϊντούτης Συνθέσεις:
Δόξα Π. (Γιώργος Μουριζάκης): Πετράκης, Δρικάκης Δ., Γατάλος (46’ Ταταράκης), Καλαϊτζάκης, Κελαϊδής (64′ Δρικάκης Σ.), Κληρονόμος, Λεβάκης, Κουρνιδάκης (58′ Μαστραντωνάκης), Στ. Διγενάκης (46’ Θ. Χριστόπουλος, 108’ Σταυρουλιδάκης), Βαϊγκούσης (91’ Μεγαλακάκης), Κακαβελάκης.
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Καζάς, Νταμαδάκης (72’ Γεωργανάς), Λαφαζάνης, Αρτσιδάκης, Γελασάκης (91′ Κουργιαντάκης), Χαϊδεμενάκης (55’ Μπομπολάκης), Καστρινάκης (46’ Χαϊντούτης), Χριστόπουλος Χρ., Λιάσκας, Νιολάκης (55’ Ζυμβραγάκης), Παπαδοκωνσταντάκης (72’ Ιατρού).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις