ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ ΕΛΙΑ (PIC)

Με πρωταγωνιστή τους Μανώλη Ζυμβραγάκη και Μανώλη Παπαδάκη, η ομάδα μας έφτασε σε νίκη - πρόκριση με το εντυπωσιακό 6-3 απέναντι στον Αστέρα Χαλέπας.
Γκολ και θέαμα στη Μ. Ελιά για τις δύο ομάδες, με την ομάδα μας να επιβεβαιώνει ουσιαστικά τη διαφορά κατηγορίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Στο πρώτο 25λεπτο βρήκαμε δύο γκολ και πήραμε από νωρίς θέση ισχύος. Πρώτα στο 12′ Ζυμβραγάκης άνοιξε το σκορ απο κόρνερ του Γαλεράκη και λίγα λεπτά μετά ο Παπαδάκης διπλασίασε τα γκολ.
Ο Αστέρας δεν παράτησε το ματς και μείωσε στη συνέχεια με τον Βαγγέλη Κατελανάκη που ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Καγιάς στο 31′ (2-1). Η ομάδα μας διεύρυνε ξανά το προβάδισμα στα δύο γκολ με το τρίτο που πέτυχε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Παπαδάκης που βρήκε εκ νέου δίχτυα για το 3-1. Νέα απάντησε είχε όμως ο Αστέρας στο 52′, αφού ο Βασιλειάδης στο ντεμπούτο του με πλασέ στην κίνηση μείωσε σε 3-2. Τα γκολ δεν σταμάτησαν εκεί, με την ομάδα μας να πετυχαίνει το 4-2 με σκόρερ ξανά τον Παπαδάκη στο 63′ που έκανε έτσι χατ τρικ. Στο 75′ ήταν η σειρά του Αγγέλου να βρει δίχτυα για το 5-2, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 5-3 ξανά με τον Β. Κατελανάκη στο 78′, με σουτ από πλάγια θέση. Το τελικό 6-3 διαμόρφωσε ο Ζυμβραγάκης στο 82′, με την ομάδα μας να σφραγίζει την πρόκριση στη β’ φάση οπου θα παίξει απέναντι στον Παγχανιακό ΔΑΑΟΧ που το σάββατο εξασφάλισε και εκείνος τη συμμετοχή του μετά τη νίκη επί της Δόξας Παχιανών. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα υψηλότερος, αφού οι παίκτες μας στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο είχαν τέσσερα δοκάρια.
ΦΩΤΟ athliko.gr
Διαιτητής: Σινιοράκης Βοηθοί: Κολοκοτρώνης -Στεφανίδου
Αστέρας Χαλέπας (Νεκτάριος Νικολιουδάκης): Λανάι, Τέσκος (75′ Ιβάνοφ), Λαγός, Αγγελόπουλος, Λαμάι, Κατελανάκης Γ., Κατελανάκης Β., Μπαλάνος, Καγιάς, Σουλιώτης (46′ Βασιλειάδης), Κυριακίδης (63′ Αναστασόπουλος)
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Ανδρεαδάκης Ι., Μαρκαντωνάκης (36′ Χαϊντούτης), Κουργιαντάκης (65′ Κρασάκης), Λαφαζάνης, Νιολάκης (65′ Αρτσιδάκης), Μπομπολάκης, Κοκολαντωνάκης (65′ Λιάσκας Μ.), Λιάσκας Β., Ζυμβραγάκης, Γαλεράκης (65′ Αγγέλου), Παπαδάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις