Ηττα στο φινάλε απο τον Πανακρωτηριακό με 2-4 (HL)

“Πλούσιο” και “χορταστικό” το παιχνίδι στα Νεροκούρου με έξι τέρματα και αγωνία μέχρι και τα τελευταία λεπτά. Ο Πανακρωτηριακός άνοιξε το σκορ με τον Βασίλη Γιούλα στο 29ο λεπτό με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής (0-1) και διπλασίασε τα τέρματά του στο 35′ με σουτ Καλλέργη με τη μπάλα να προσκρούει σε σώμα αμυνομένου και να καταλήγει στα δίχτυα του Πατεράκη (0-2). Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να έχουν σκορ ασφαλείας, αλλά η ομάδα μας δεν είχε σκοπό να παρατήσει το ματς. Στο 55ο λεπτό ο Αγγέλου μείωσε σε 1-2 και στο 64′ ο Χριστόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια (2-2).
Η υπεροχή συνεχίστηκε για την ομάδα μας χάνοντας καθοριστικές ευκαιρίες για την ολική ανατροπή με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά ο νόμος του ποδοσφαίρου. Ετσι η ομάδα του Ακρωτηρίου εκμεταλέυτηκε τους ανοιχτούς χόρους παίζοντας με αντεπιθέσεις και πήρε τη νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης. Στο 85ο λεπτό ξαναπέρασε μπροστά στο σκορ (2-3) με τον Καλλέργη έπειτα από πάσα του Παπαδεράκη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαδεράκης άλλαξε ρόλο κι από δημιουργός έγινε σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.
Διαιτητής: Κουκουράκης Βοηθοί: Σινιοράκης – Στεφανίδου Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Πατεράκης, Κουργιαντάκης, Αρτσιδάκης, Λαφαζάνης, Μαρκαντωνάκης (46′ λ.τρ. Καρατζάς), Μπομπολάκης, Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Λιάσκας Β. (46′ Αγγέλου), Λιάσκας Ε. (46′ Γούλας), Περέιρα (46′ Γαλεράκης). Πανακρωτηριακός (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης – Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Χατζηδάκης, Μακράκης (70′ Παπαδεράκης), Μπικάκης, Βουρβαχάκης (25′ λ.τρ. Κούγκουλος), Μανουσάκης, Παπαδάκης, Ξανθουδάκης (80′ Περάκης), Κοπανάκης, Γιούλας (80′ Κουκουράκης), Καλλέργης, Πετίκας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις