ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας που επικράτησε στα Νεροκούρου του Χάλη με 3-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Μετα από δύο ισοπαλίες και μία ήττα η ομάδα μας έψαχνε για την παρθενική νίκη, την οποία κατάφερε να πετύχει τελικά απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε στο 30ο λεπτό ο Χριστόπουλος με μονοκόμματο σουτ έπειτα από σέντρα του Παπαδάκη (1-0). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 42′ με τον Σταθάκη, ο οποίος υποδέχθηκε τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ – κάθετη πάσα του Κελέση (1-1). Αυτό ήταν και το σκορ που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ετσι οι ομάδα μας σκόραρε άλλες 2 φορές στην επανάληψη…
Στο 65ο λεπτό ο Κατσιμπουρνάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο παράθυρο ξανάδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας (2-1) και δέκα λεπτά αργότερα (75′) ο Αγγέλου με ατομική προσπάθεια και σουτ στο παράθυρο διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Με την παρθενική της νίκη η ομάδα μας αναρριχήθηκε στους 5 βαθμούς, ενώ ο Χάλης που επέστη την τέταρτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια παραμένει χωρίς βαθμό, με τον προπονητή του, Γιώργο Σπαράκη, να εστιάζει στην ελλιπή προετοιμασία που δεν επιτρέπει στην ομάδα του Βαρυπέτρου να διατηρεί την απόδοσή της στο επίπεδο που θέλει για περισσότερα από 60-65 λεπτά, κάτι το οποίο ευελπιστεί ότι θα βελτιωθεί στην πορεία.
Διαιτητής: Γιαννουλάκης Βοηθοί: Κοτσιφάκης, Καντεράκης Ίκαρος Μουρνιών (Μανώλης Πηγουνάκης): Νιαουνάκης, Κουργιαντάκης, Κατσιμπουρνάς, Στεργίου, Γιαννολάρη, Νιολάκης (60′ Βελής), Χριστόπουλος (70′ Λιάσκας), Στρατουδάκης, Γαλεράκης (70′ Μπομπολάκης), Ζυμβραγάκης (79′ Χαϊντούτης), Παπαδάκης (60′ Αγγέλου). Xάλης (Γιώργος Σπαράκης): Μπριώτης, Ν. Σταφύλοβ (46′ λ.τρ. Σέσι, 65′ Τζομπανάκης), Σταθάκης, Κουφάκης (80′ Πολυκανδριώτης), Αδαμόπουλος, Λενταράκης (70′ Μαυριγιαννάκης), Β. Σταφύλοβ, Καραγιαννίδης, Μπουλής, Κελέση (46′ Ξηρουχάκης), Ράντεφ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις