ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ

Μεγάλος πρωταγωνιστής του κυριακάτικου αγώνα της ομάδας μας με τα Ροδωπού  στο κολυμπαρί ήταν ο δυνατός  άνεμος!! Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) τελείωσε το παιχνίδι  αφού καμία ομάδα δεν κατάφεραν να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Τα Ροδωπού έμειναν στην προτελευταία θέση του ομίλου παραμονής με 13 βαθμούς και δεν κατάφεραν έτσι να αξιοποίησουν την ισοπαλία της Ασπίδας την οποία θα προσπερνούσαν σε περίπτωση νίκης.
Στην πιο μεγάλη φάση στο 89' τα Ροδωπού άγγιξαν το γκολ όμως Μπριώτης με εκπληκτική απόκρουση στο Γ της εστίας του και την βοήθεια του δοκαριού κράτησε το 0 στην μοναδική φορά που χρειάστηκε  να επέμβει δήλωσε παρόν!Η υπόλοιπη ομάδα είχε μείνει ακόμα στο Ν πλω όπου την παρασκευή η ομάδα έκανε τον ετήσιο χορό της!!

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Μακράκης, Β. Βασίλιεβ, Καλογεράκης, Τόμα, Α. Παπαδημητρίου, Περουλάκης (46’ Παπαδάκης), Ρουστέμι, Γιανναράκης (79’ Γ. Παπαδημητρίου), Μαναρώλης, Τσαβαρής
Ίκαρος Μ. (Γιώργος Αγγελάκης): Μπριώτης, Καραχάλιος, Λιάσκας, Ζυμβραγάκης (77’ Λαφαζάνης), Στεργίου, Κουργιαντάκης, Μπένος (40’ Γαλεράκης), Δ. Κρασάκης, Πολυτίδης, Κατσιμπουρνάς, Λαϊτσας (46’ Κορναράκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις