ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΣΤΟ 97' ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το τελικό 2-2 ικανοποιεί σαφώς τους γηπεδούχους με βάση την εξέλιξη του αγώνα, αφού η ομάδα μας θα μπορούσε να φύγει με σπουδαία νίκη με την οποία θα έπαιρνε μεγάλη ανάσα στη μάχη της παραμονής.
Η δε Παλαιόχωρα με το γκολ αυτό κρατά την ομάδα μας σε απόσταση, σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να κριθεί καθοριστικό και στην πορεία του πρωταθλήματος.
Πολύ νωρίς στο 10′ με σουτ από πλαινή θέση του Νιολάκη προηγηθήκαμε και ισοφάρισε λίγο μετά ο Λιτσαρδάκης με κοντινή προβολή. Ο Κελέση με απευθείας κόρνερ στο 25′ πέτυχε ανατροπή που κρατούσε σφιχτά πολύ σημαντική νίκη. Ομως στο φινάλε και στο 90+7′ ο Σωκράτης Λιτσαρδάκης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ικάρου και σκόραρε ξανά για τους γηπεδούχους το τελικό 2-2. Οι δύο ομάδες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 65′ με τον Θεοδωράκη να αντικρίζει απευθείας κόκκινη σε αντιθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Γελασάκη με τον Ρέφερι να δίχνει αρχικά κίτρινη κάρτα και να επικρατεί εκνευρισμός για την απόφαση του με τον Παπαδοκωνσταντάκη να κλοτσάει την μπάλα και να δέχετε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σε ένα γήπεδο ακατάλληλο μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε με την ομάδα μας να χάνει 2 βασικα γρανάζια την στα πρώτα 20 λεπτά, μάλιστα ο τραυματισμός του Αγγέλου μετά τα αποτελέσματα της μαγνιτικής που έδειξε ολική ρήξη πρόσθειου χιαστού χάνει το υπόλοιπο της σεζόν..
Διαιτητής: Αντωνίου Βοηθοί: Κολοκοτρώνης-Χατζηδάκης Παλαιόχωρα (Μανώλης Πηγουνάκης): Κόλα, Σιδέρης, Θεοδωράκης, Κουκλάς, Διαμαντής, Τριφύλλης, Νικηφόρος, Τσότσος, Καστρινάκης, Λιτσαρδάκης, Κουλούρης.
Ικαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Καζάς, Αρτσιδάκης, Αργυρίου, Κουργιαντάκης, Χριστόπουλος, Μπομπολάκης (25′ λ.τρ. Χαϊδεμενάκης), Νιολάκης, Κελέση, Ζντράβκοβιτς, Αγγέλου (15′ λ.τρ. Παπαδοκωνσταντάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις