ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΜΕ 3-2

Στους 6 βαθμούς παρέμεινε η ομάδα μας αφού δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στις Μουρνίες.
Ο Ορέστης Μπάτζιο άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ στο 7ο λεπτό με σουτ στο “Γ” και ο Κωνσταντόπουλος με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λέπτου διπλασίασε τα τέρματα με νέο σουτ μετά απο λάθος πάσα της άμυνας και πάσα του Μπάτζιο . Λίγο πριν το ημίχρονο η ομάδα μας βρήκε γκολ και ξαναμπήκε στο ματς με σκόρερ τον Νιολάκη στο 43′ που μείωσε σε 2-1. Τα άλλα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Στο 83ο λεπτό ο Ράφα Οκερέκε ανέβασε ξανά τη διαφορά στα δύο γκολ (3-1) μετά από φάουλ και φάση διαρκείας με ψηλοκρεμαστό πλασέ και το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Χαϊδεμενάκης λίγα λεπτά μετά στο 87’ με σουτ κεραυνό΄απο τα 40 μετρα.
Διαιτητής: Τσαγκαράκης Βοηθοί: Μαυρεδάκης-Βράγκου Κ.
Ιωνία 2000 (Βαγγέλης Αγγελάκης): Ντέντα, Καραγιώργος, Μπραουδάκης, Σελάμης (75′ Πιτοπουλάκης), Κωνσταντόπουλος (84′ Σφυριδάκης), Ζαΐμης (75′ Κάνιουρας), Σταμούλης (64′ Δημητρίου), Αθανασάκης, Μπάτζιο, Καπαράκης (46′ Πλιάφας), Οκερέκε.
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Καζάς, Καστρινάκης, Μπομπολάκης, Κελέση (82′ Νταμαδάκης), Αρτσιδάκης, Γελασάκης, Λαφαζάνης, Νιολάκης, Κουργιαντάκης (74′ Κουργιαντάκης), Χριστόπουλος (75′ Χαϊδεμενάκης), Παπαδοκωνσταντάκης (75′ Τοντινίδης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις