ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-2 ΤΟΝ ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ(VID)

Πολλά γκολ στα Νεροκούρου υπό τος φως των προβολέων, με τον Κώστα Μεγαλακάκη να πετυχένει δύο γκολ για την ομάδα μας . Νέα νίκη που διατηρεί τα ηνία της 5ης θέσης στη βαθμολογία. Παραμένει χωρίς νίκη στο 2022 ο Ιδομενέας που πάλεψε για να πάρει κάτι από το ματς, ενώ είχε και κλασικές ευκαιρίες στο 1-1 για να προηγηθεί εκείνος.
Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα μας που προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Μαρκαντωνάκης πήρε απόκρουση στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Αμεση η απάντηση όμως από τον Ιδομενέα που ισοφάρισε στο 17′. Κάθετη του Μερόλλη για τον Καβράκη και από ‘κει στα δίχτυα για το 1-1. Το ματς ήταν έτσι εξαιρετικό αν μη τι άλλο στο πρώτο 20λεπτο, ενώ η ομάδα μας ευτύχησε να πετύχει κι άλλο γκολ πριν το ημίχρονο. Στο 35’ από σέντρα του Μαρκαντωνάκη, ο Κώστας Μεγαλακάκης με κεφαλιά ψαράκι στην περιοχή έδωσε εκ νέου προβάδισμα σε 2-1. Μάλιστα η ομάδα μας λίγο μετά στο 40′ είχε και δοκάρι μετά από σέντρα του Γαλεράκη και κεφαλιά του Αρτσιδάκη που ήταν και ο MVP της ομάδας μας ,στην επαναφορά σκοράρει ο Κρασάκης αλλά ακυρώνετε ως οφσάιντ σύμφωνα με την υπόδειξη της Βοηθού. Στο 78′ ο Κ. Μεγαλακάκης ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής. Μετά από δική του ενέργεια, ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μαρινάκη και κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος για το 3-1. Το ματς είχε ακόμα ένα γκολ στο 86′ για τον Ιδομενέα μετά από νέα ασίστ του Μερόλλη και γκολ από τον Ποντίκα, αφού ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Πάντως ο ίδιος παίκτης είχε κλασικές ευκαιρίες νωρίτερα για να σκοράρει και με το σκορ στο 1-1.
Διαιτητής: Κασσελάκης Βοηθοί: Χατζηδάκης – Στεφανίδου
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Μαρκαντωνάκης (68′ Γούλας), Καστρινάκης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης (74′ Χριστόπουλος), Μεγαλακάκης Αργ., Αρτσιδάκης, Λαφαζάνης, Μεγαλακάκης Κ., Γαλεράκης, Νιολάκης (80′ Λιάσκας)
Ιδομενέας (Μάνος Βεργανελάκης): Γεωργανάς, Βαρίκος, Καλαϊτζάκης, Τρούλος, Κυριακάκης, Μπιτζανάκης (80′ Ανδρουλάκης), Τρουλλινός (63′ Μαρακάκης), Μερόλλη, Ποντίκας, Μαρινάκηςς, Καβράκης (67′ Καζάκος)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις