ΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕ 4-1 ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ

Πολύ βαθιά "ανάσα" με οδηγό τον Βογιατζή πήρε η ομάδα μας  και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο ματς με τη Σπάθα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος .
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ


Η ομάδα μας πήρε μεγάλη νίκη ουσίας και ψυχολογίας καθώς  επικράτησε με 4-1 της Σπάθας στα Νεροκούρου ανεβαίνοντας στην 12η θέση  αφού   "΄έπιασε" στους 28 βαθμούς την Θύελλα Καλάθενων την οποία αντιμετωπιζει την επόμενη αγωνιστική στο Καστέλι .

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Βογιατζής άνοιξε το σκορ για τον Ίκαρο με κεφαλιά απο εκτέλεση φάουλ του Πετράκη  , 

ενώ στο 19' ο Κατσιμπουρνάς έκανε το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση απο εκτέλεση φάουλ πάλι  του Πετράκη . 
ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΡΝΑΣ

Στο 22' η Σπάθα ξαναμπήκε στο παιχνίδι καθώς ο Ν. Βαρουξάκης με απευθείας κόρνερ μείωσε σε 2-1.
Στο 55΄ο Γιαπιντζάκης είχε δοκάρι, ενώ στο 65' ο Ν. Βαρουξάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για να γίνει πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων στη συνέχεια της αναμέτρησης.
Στο 75' ο Βογιατζής με σουτ από πάσα του Κρασάκη και  δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό ο Γαλεράκης με ένα πολύ όμορφο γκόλ με  σουτ από την γωνιά της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο  παραθυράκι της εστίας.
Πέρα της συλλογικής προσπάθειας  διακρίθηκαν οι Κατσιμπουρνάς,Τσαρδακάς, Κουργιαντάκης,Χριστόπουλος που αγωνίστηκε με ενοχλήσεις & που αποτελούσαν  την αμυντική γραμμή της  ομάδας μας καθώς δεν άφησαν περιθώρια δημιουργίας ευκαιριών  της αντίπαλης επίθεσης και φυσικά ο Βογιατζής  που στο 5' λεπτό άνοιξε τον δρόμο αποβάλλοντας το άγχος  και  σφραγίζοντας  την νίκη στο  75' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ . 
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Χριστόπουλος, Τσαρδακάς, Κουργιαντάκης, Κατσιμπουρνάς, Κουβάτσης (65' λ.τρ. Κρασάκης), Βογιατζής, Ζυμβραγάκης, Στεργίου (70' Γαλεράκης), Γιαπιντζάκης (87' Αρβανίτης), Πετράκης (46' Χαλιβελάκης)
 ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ : Μαρινόπουλος,Πολυτίδης,Μπομπολάκης.
Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής (17' λ.τρ.Μετόντιεφ), Θεοδωρογλάκης, Ροδοκανάκης, Μοσχονάκης, Αντ. Νικολακάκης, Κουδέρης (70' Σκορδύλης), Παπαδάκης (10' Γλεντουσάκης), Ανδρ. Νικολακάκης (80' Μακράκης), Αλκούρτι, Ν. Βαρουξάκης, Ι. Βαρουξάκης

Το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές του ΙΚΑΡΟΥ εύχονται γρήγορη ανάρρωση
στον τερματοφύλακα της ΣΠΑΘΑΣ Τσαβαρή που αποχώρησε τραυματίας στο 17 λεπτό.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις