1-1 ΣΤΟΝ ΒΑΜΟ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει τους πολυπόθητους βαθμούς μέσα στο Βάμο αν και ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο για ένα ακόμα παιχνίδι και με παίχτη λιγότερο από το 35ο λεπτό.
Στο 20ο λεπτό ο Πετράκης είχε δοκάρι για την ομάδα μας μετά από εκτέλεση φάουλ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χαλιβελάκης πέτυχε το 0-1 ύστερα από πάσα του Γιαπιτζάκη . Στο 35ο λεπτό ο Πατσαρίκας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς έβρισε τα Θεία και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Το γκολ της ισοφάρισης για την γηπεδούχο όμάδα ήρθε στο 37' με τον Νικολόπουλο να σουτάρει έξω από την περιοχή και την μπάλα να κοντράρει αλλάζοντας πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα. 
Οι ποδοσφαιριστές μας δεν το έβαλαν κάτω και παρόλο που  έπαιζαν με παίχτη λιγότερο είχαν την υπεροχή και επέβαλαν τον ρυθμό τους  καθόλη την διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες  προς την αντίπαλη εστία άλλα δεν κατάφεραν να σκοράρουν  με σπουδαιότερες το τετ-α -τετ του Πετράκη στο 41ο λεπτό και του Χριστόπουλου στο 88ο .
Έτσι παρέμεινε το 1-1 οπού διατήρησε την βαθμολογική διαφορά των 2 ομάδων στους 6 βαθμούς.
Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Σφακιωτάκης, Παπαδάκης, Αργυρίου, Ποντικάκης (80' Τσαποσβίλι), Κλαπάκης, Βροντάκης (75' Τρούλος), Πατσαρίκας (65' Καλλέργης), Μεσαρχάκης, Γουνάκης, Νικολόπουλος (60' Μπερικάκης), Τζανουκάκης
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Χριστόπουλος,Μπομπολάκης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης (70' λ.τρ. Γαλεράκης), Βογιατζής, Χαλεβελάκης, Ζυμβραγάκης, Γιαπιντζάκης, Πετράκης (55' Λαφαζάνης), Πατσαρίκας
 ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ : Μαρινόπουλος,Κουργιαντάκης,Κουβάτσης,Αρβανίτης,Στεργίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις