Ζυμβραγάκης: Ξεχωριστό όταν σκοράρεις στο 95'

Σε πρωταγωνιστή του ματς εξελίχθηκε για την ομαδα μας, ο νεαρός Μανώλης Ζυμβραγάκης με το νικητήριο τέρμα που σημείωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τη Θύελλα Καλάθενων.
Ο 20χρονος επιθετικός σε δηλώσεις του στο athlitiko αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε ότι αποτελεί ξεχωριστό συναίσθημα το γκολ στο φινάλε, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:
Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι:
Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό από τη Θύελλα. Προηγηθήκαμε, απλά στα γκολ που δεχτήκαμε, είχαμε κάποιες αμυντικές αδράνεις πίσω. Μέσα στο παιχνίδι είναι όμως και αυτά. Ήταν μία δίκαιη νίκη για την ομάδα μας σε αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, αλλά και στα παιδιά της Θύελλας.
Για το συναίσθημα του γκολ και ειδικότερα στην τελευταία φάση του αγώνα:
Κάθε γκολ που πετυχαίνω είναι σίγουρα πολύ όμορφο, ακόμα περισσότερο όταν σκοράρεις στο 95' που γίνεται πιο ξεχωριστό. Εμείς συνεχίζουμε και κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι που έχουμε για το πρωτάθλημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις