ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΕ 4-3

Νίκη για την ομάδα μας με 4-3 με γκολ του 20 χρόνου Ζυμβραγάκη στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 90+5, καθώς αμέσως μετά ο διαιτητής Γιαννουλάκης σφύριξε τη λήξη που βρήκε σύσσωμη την ομάδα μας  να πανηγυρίζει τη νίκη.
Το παιχνίδι τα είχε πραγματικά όλα! Δύο πέναλτι, ένα αυτογκόλ, ένα δοκάρι, μία αποβολή και επτά εκπληκτικά γκολ από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που προσέφεραν ένα παιχνίδι... διαφήμιση του χανιώτικου ποδοσφαίρου στον κόσμο που είχε την τύχη να βρεθεί στο γήπεδο. Μάλιστα, το σκορ ήταν 3-3 στο 37', με τον... χορό των τερμάτων να σταματάει τελικά στο φινάλε και τις φάσεις να διαδέχονται νωρίτερα η μία την άλλη!

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ντρογκασβίλι μετά από δική του ενέργεια έκανε την κοφτή ντρίμπλα μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ για το 1-0 ο Χριστόπουλος.1-0 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Στο 10’ ο Σπ. Λουβιτάκης έχασε μοναδική ευκαιρία από τα δύο μέτρα να ισοφαρίσει το ματς, κάτι που έκανε τελικά λίγο μετά, στο 15’ ο Μαργαριτάκης με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ιωαννίδη για το 1-1.

Στο 20’ η ομάδα μας κέρδισε δεύτερο πέναλτι στον αγώνα αυτή την φορά με τον Ζυμβραγάκη που δέχτηκε το τράβηγμα μέσα στην περιοχή και ενώ είχε βρεθεί απέναντι από τον Γρανά. Ο Πετράκης πήρε σε αυτή την περίπτωση την εκτέλεση και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του σε 2-1.2-1 ΠΕΤΡΑΚΗΣ
Η Θύελλα είχε δεύτερη "απάντηση" στο παιχνιδι με ένα απίθανο αυτογκόλ του Χαλιβελάκη. Στο 25’ ο Μπαγλατζής εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια αριστερά και ο μέσος του Ικάρου στην προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι , την έστειλε τελικά στα δίχτυα της ομάδας του, με την μπάλα να παίρνει εντυπωσιακή τροχιά στο κατέβασμα και να πηγαίνει στο "Γ" της εστίας (2-2).

Το... κρεσέντο των τερμάτων συνεχίστηκε στο πρώτο μέρος και μέσα σε ένα δίλεπτο οι δύο ομάδες σημείωσαν ακόμα δύο γκολ. Στο 36’ από κόρνερ του Χριστόπουλου, με ωραίο πλασέ στην κίνηση  ο Κρασάκης έκανε το 3-2 και στην αμέσως επόμενη φάση ο Λουβιτάκης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ικάρου και… κεραυνοβόλησε τον Ιωαννίδη που ήταν αδύνατο να αντιδράσει σε αυτή την περίπτωση (3-3).

Ο ξέφρενος ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν και τις αντεπιθέσεις να έρχονται η μία πίσω από την άλλη.
Στο 66’ η Θύελλα άγγιξε το 3-4 όμως ο Λουβιτάκης που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, είδε την μπάλα να βρίσκει αρχικά στο σώμα του τερματοφύλακα Ιωαννίδη και στη συνέχεια στο κάθετο δεξί δοκάρι με την μπάλα να παίρνει και περίεργα φάλτσα και να απομακρύνει ο Κουργιαντάκης.

Άτυχη και στο 75’ η Θύελλα, με τον Λουβιτάκη να "τσιμπάει" την μπάλα από τον Ιωαννίδη και τον Κατσιμπουρνά να τον προλαβαίνει σωτήρια πριν τη στείλει στα δίχτυα σε κενή εστία.
Στο 85’ μετά από έντονη αψιμαχία των ποδοσφαιριστών στο χώρο της μεσαίας γραμμής αποβλήθηκε ο Μαραγκουδάκης για τη Θύελλα Καλάθενων.
Έτσι στην τελευταια φάση του αγώνα  και μετά από βαθιά μπαλιά στην άμυνα της Θύελλας, ο Γρανάς έφτασε μέχρι το κόρνερ για να διώξει την μπάλα, όμως τον πρόλαβε στην έξοδο ο Χαλιβελάκης πάσαρε στον Πετράκη που έστρωσε στον Ζυμβραγάκη έξω από την περιοχή και αυτός με πολλά σώματα μπροστά του την έστειλε ψηλά στη γωνία της εστίας (4-3) μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από παίκτες και κόσμο δίπλα στην κερκίδα του γηπέδου.
Ίκαρος Μ. (Γιώργος Αγγελάκης):  Ιωαννίδης, Κατσιμπουρνάς, Μπομπολάκης (62’ Αρβανίτης), Ντρογκασβίλι (82’ Στεργίου), Κρασάκης (62’ Κουργιαντάκης), Χαλιβελάκης, Πετράκης, Πολυτίδης (69’ Πατσαρίκας), Χριστόπουλος, Χαϊντούτης, Ζυμβραγάκης

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Ουρούκου, Κουφογιαννάκης (90’ Λουπασάκης), Β. Ρενιέρης, Α. Ρενιέρης, Ν. Ρενιέρης (80' Μ. Λουβιτάκης), Σπ. Λουβιτάκης (88’ Βογιατζάκης), Μπαγλατζής, Μαργαριτάκης, Μαραγκουδάκης, Σημαντηράκης (70’ Τεκίδης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις